Dančí

Od 11. měsíce (ukončený m 10+)

Zvěřina patří mezi nejzdravější maso, které by však mělo vždy pocházet z ověřených zdrojů, kde je záruka zdravotní nezávadnosti. Maso se musí také dostatečně tepelně upravit. Dančí maso je poměrně aromatické, což může dětem činit při konzumaci problémy a maso mohou odmítat. Na druhou stranu se jedná o velmi jemné a šťavnaté maso.

Dančí

Vitaminy a důležité látky

Dančí maso je bohaté zejména na železo, zinek a vitaminy skupiny B. Obsahuje také látky, které pozitivně ovlivňují imunitní systém.

Železo
Vitamin B 1
Zinek

Tip

Maso nakrájejte na malé kousky, důkladně povařte a podávejte v podobě pyré. Nikdy nekupujte zvěřinu z neověřených zdrojů.

Podobné potraviny

Dané kategorii odpovídají také následující potraviny